Gönderen:deli kız pınar mutfakta
Katılımı için çok teşekkür ediyorum.Arkadaşımın güzel tariflerini görmek için TIKLAYIN
REZENELİ,ZEYTİNLİ KANEPE
MALZEMELER
- 6 adet tost ekmeği
- 15 adet yeşil zeytin (ben hazır soslu zeytin salatasından kullandım)
- 15 adet siyah zeytin
- yarım küçük çay b.kadar zeytinyağı
- bir tutam kekik ve her kanepenin üzerine 3 adet rezene tanesi
YAPILIŞI
Zeytinler küçük doğranır .Zeytinyağı ve kekikle birlikte karıştırılarak 1 gece bekletilir.
Tost ekmeklerinin kenar kısımları kesilerek çıkarılır.Üzerine zeytinli harçtan paylaştırılarak
rezene eklenir.175 derecede 2 yada 3 dk fırınlanır.
73.HAFTA PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ VE
ÇAY KAHVE BAHANEYE GİDİYOR BU TARİF
14 Mart 2012 Çarşamba
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder