14 Mart 2012 Çarşamba

REZENELİ ZEYTİNLİ KANEPE

Gönderen:deli kız pınar mutfakta

Katılımı için çok teşekkür ediyorum.Arkadaşımın güzel tariflerini görmek için TIKLAYIN

REZENELİ,ZEYTİNLİ KANEPE

MALZEMELER

- 6 adet tost ekmeği
- 15 adet yeşil zeytin (ben hazır soslu zeytin salatasından kullandım)
- 15 adet siyah zeytin
- yarım küçük çay b.kadar zeytinyağı
- bir tutam kekik ve her kanepenin üzerine 3 adet rezene tanesi

YAPILIŞI

Zeytinler küçük doğranır .Zeytinyağı ve kekikle birlikte karıştırılarak 1 gece bekletilir.
Tost ekmeklerinin kenar kısımları kesilerek çıkarılır.Üzerine zeytinli harçtan paylaştırılarak
rezene eklenir.175 derecede 2 yada 3 dk fırınlanır.




73.HAFTA PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ VE
ÇAY KAHVE BAHANEYE GİDİYOR BU TARİF

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder