22 Mart 2012 Perşembe

AVAKADOLU KANEPE

Gönderen:deli kız pınar mutfakta

Ellerine sağlık canım.Güzel tarifler için çok teşekkürler .Arkadaşımın güzel tariflerini görmek içinTIKLAYIN

AVAKADOLU KANEPE



AVAKADOLU KANEPE

Evet farkındayım bu ara hep kanepelereden gittik.Ama ne yapayım ne güzeller bir baksanıza.

MALZEMELER

- 5 adet tost ekmeği
- 1 adet iyice olgun avakado (kesinlikle yumuşacık bir avakado olması lazım aksi taktirde ezilmez)
- 1 diş sarımsak
- 7-8 damla limon suyu
- 3 yemek k.zeytinyağı ve tuz

YAPILIŞI

Tost ekmeklerinin kenarları bıçak yardımıyla kesilerek alınır ve dörde bölünür.
2-3 dk.175 derecelik fırında ekmekler hafif kurutulur.Avakado ezilerek diğer
malzemelerle karıştırılır ve tost ekmeklerinin üzerine sıkma aparatıyla sıkılır.

BU TARİFİ ÇAY KAHVE BAHANEYE VE PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİNE GÖNDERİYORUM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder