Katılımından dolayı çok teşekkür ediyorum.Arkadaşımın güzel tarirlerini görmek için TIKLAYIN
Madlen çikolata varsa evinizde ya da şöyle diyeyim bayram,nişan vb. mutlu olaylardan kalan yuvarlak çikolataları bu kurabiyede değerlendirebilirsiniz.
Bu tarifimi 73.Hafta Porselen Demlik Çay Saati Etkinliğine ev sahipliği yapan arkadaşım Gülcan'a gönderiyorum kolaylıklar diliyorum arkadaşıma.Harika bir etkinlik daha başlamış bu tarifimi çatlak kafe blog arkadaşıma da gönderiyorum.Kolay gelsin arkadaşım.
Kurabiyelerin yapımı çok kolay.Toz şekerle ve evdeki malzemelerle yapılıyor.
Tarif işte bu üst resimdeki:) Kelimelere dökersek işte şöyle yapıyoruz:
Önce malzemeler sonra yapılışı.
Biskrem kurabiyeler:
- 125 g. yumuşak margarin veya tereyağı
- 1,5 çay bardağı sıvıyağ
- 1,5 çay bardağı yoğurt
- 1,5 çay bardağı şeker
- 1 paket vanilya
- 4 su bardağı un
- 25 tane bayram çikolatası
*kabartma tozu kullanılmıyor.
Çikolata hariç yoğurun.Hamurdan yarım limon büyülüğünde parçalar koparın.
Hamuru elinizde açın -bir bardakla da açabilirsiniz- tam ortasına çikolata koyun.Üstlerine ince bir bıçakla baklava dilimi şekil verin.Önceden ısıtılmış 170C fırında renk alana kadar pişirin
kabul ettiğin için çok teşekkür ederim canım benim başka tariflerle de katılcam inş. kolay gelsin etkinlikte..:)
YanıtlaSilkurabıye cok nefıs gorunuyor arkadasımızın ellerıne sağlık paylaşım için teşekkurler
YanıtlaSil