15 Mart 2012 Perşembe

FESLEĞEN SOSLU KANEPE

Gönderen:Deli kız Pınar mutfakta

Güzel tarifleri için arkadaşıma çok teşekkür ediyorum.Arkadaşımın güzel tariflerini görmek için TIKLAYIN 

MALZEMELER

- 5 adet tost ekmeği
- 10 adet çeri domates
- yeteri kadar krem peynir
- Barilla hazır fesleğen sos

YAPILIŞI

Tost ekmeklerinin kenerları kesilerek alınır.Ekmekler 2 dk.fırınlanır.
Üzerlerine feslsğen sos sürülür.Çeri domateler ortadan ikiye bölünür ve
üzerlerine sıkma torbasının içine doldurulan krem peynir sıkılır.

TARİF ÇAY KAHVE BAHANEYE VE PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ İÇİN





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder