23 Mayıs 2014 Cuma
Şekerli ve tarçınlı bükmeler
5 parça milföy hamuru
3 yemek kaşığı esmer şeker
20 gr.tereyağı
1 çay kaşığı tarçın
Yapılışı
Milföy hamurlarını oda sıcaklığında bekletin üzerine fırça ile erimiş tereyağı sürün.Şeker ve tarçını bir kapta harmanlayın. Hamurları önlü arkalı şeker karışımına bulayıp 1.5-2cm kalınlığında kesin iki ucundan tutup ayrı yönlere doğru kıvırın yağlı kağıt serilmiş tepsiye uç kısımlarını bastırarak dizin önceden ısıtılmış fırında 200 derecede 15-20 dakika pişirin.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
kolay ve güzel bir tarif olmuş canım.ellerine sağlık.sevgiler.
YanıtlaSilteşekkür ederim
YanıtlaSil