29 Aralık 2012 Cumartesi

Kardan adam pastası



 

Malzemeler
Pandispanya için

1 kutu pandispanya un

3 yumurta

8-10 yemek kaşığı su
 
 1 paket  pasta kreması
hindistan cevizi
çikolatalı draje
biraz kırmızı şeker hamuru
 
pandispanyayı kutunun üzerindeki tarife göre hazırlayıp ikisi küçük ikisi biraz daha büyük (baş ve gövde olacak şekilde)  dört ayrı adisababa  kalıbına döküp önceden ısıtılmış fırında 160 derecede pişirin soğuyunca keki ortadan  kesin  aralarına krema sürün yuvarlak olacak şekilde üst üste koyun gövdesini ve başını hazırladıktan sonra etrafına krema sürün ve  hindistan cevizi dökün gözleri ve düğmeleri için drajeleri kullanın şeker hamuruyla atkısını hazırlayın
 

6 yorum:

  1. ayyyçok şeker yaa.insan kıyamaz bunu kesmeye canım.ellerine sağlık.sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. çok güzel olmuş ellerine sağlık iyi seneler:))

    YanıtlaSil
  3. Çok şeker olmuş eline sağlık...

    YanıtlaSil
  4. Tarifiniz yayında Nuray Hanım. Etkinliğimize katıldığınız için teşekkür ederim. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  5. hihihi bu çok şeker çok güzel
    yılbaşına en uygun pastaa :)
    bayıldım
    ellerine sağlık
    mutlu yıllar..

    YanıtlaSil
  6. Çook güzel olmuş,ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil