Malzemeler
Pandispanya
için
1 kutu pandispanya
un
3 yumurta
8-10 yemek kaşığı
su
1 paket pasta kreması
hindistan cevizi
çikolatalı draje
biraz kırmızı şeker hamuru
pandispanyayı kutunun üzerindeki tarife göre hazırlayıp ikisi küçük ikisi biraz daha büyük (baş ve gövde olacak şekilde) dört ayrı adisababa kalıbına döküp önceden ısıtılmış fırında 160 derecede pişirin soğuyunca keki ortadan kesin aralarına krema sürün yuvarlak olacak şekilde üst üste koyun gövdesini ve başını hazırladıktan sonra etrafına krema sürün ve hindistan cevizi dökün gözleri ve düğmeleri için drajeleri kullanın şeker hamuruyla atkısını hazırlayın
ayyyçok şeker yaa.insan kıyamaz bunu kesmeye canım.ellerine sağlık.sevgiler.
YanıtlaSilçok güzel olmuş ellerine sağlık iyi seneler:))
YanıtlaSilÇok şeker olmuş eline sağlık...
YanıtlaSilTarifiniz yayında Nuray Hanım. Etkinliğimize katıldığınız için teşekkür ederim. Ellerinize sağlık.
YanıtlaSilhihihi bu çok şeker çok güzel
YanıtlaSilyılbaşına en uygun pastaa :)
bayıldım
ellerine sağlık
mutlu yıllar..
Çook güzel olmuş,ellerinize sağlık.
YanıtlaSil