20 Ekim 2015 Salı

Gastro Akademide bir workshop günü


     Geçtiğimiz haftalarda Gastro Akademi'nin davetiyle biz blogger kızlar toplandık. Makarna ve çikolata workshoplarından tanıdığım şefimiz Bülent Çalışkan ile et marine etme, pişirme teknikleri, soslar derken o lezzetlerin arasında güneşi batırdık.
     Tadım derseniz; vejeteryanım, ağzıma sürmem ama arkadaşların suratından ne kadar lezzetli olduğu rahatça okunuyordu. Ben yiyemiyorum belki, artık tatlarına bakma sırası benim şanslı misafirlerimde.
     detaylı bilgi için http://www.gastroakademi.com.tr/







24 yorum:

  1. Esim orda olsaydı hepsini siler süpürürdü:)

    YanıtlaSil
  2. Esim orda olsaydı hepsini siler süpürürdü:)

    YanıtlaSil
  3. Edindiğiniz deneyimlerle ortaya harika lezzetler çıkaracağınıza eminim. Ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
  4. Küfür gibi geliyordur size ama onlar yenmez mi yaa:')

    YanıtlaSil
  5. Küfür gibi geliyordur size ama onlar yenmez mi yaa:')

    YanıtlaSil
  6. Çok şanslısınız :)Ne güzel bir etkinliğe katılmışsınız.

    YanıtlaSil
  7. Çok şanslısınız :)Ne güzel bir etkinliğe katılmışsınız.

    YanıtlaSil
  8. çok lezzetli görünüyor hepsi :-))

    YanıtlaSil
  9. ahh ahh nasıl yenirdi onlar :)

    YanıtlaSil
  10. Bunları yapıp da yiyememek çok fena. Ama etkinlik nefis. Yiyen arkadaşlarınıza da afiyet olsun.

    YanıtlaSil
  11. Faydalı bir etkinliktir olmuştur eminim...

    YanıtlaSil
  12. Et yemiyorsunuz ama nasıl lezzetli et pişirilir konusunda işin mutfağından ders aldınız. Siz pişirin bizler yeriz :) Sevgiler... http://bizimmutfakdan.wordpress.com/

    YanıtlaSil
  13. Yiyenlere afiyet olsun :)

    YanıtlaSil
  14. ah eti o kadar seviyorum ki ... size zor olmuştur ama orda olmak isterdim:)

    YanıtlaSil
  15. güzel yorumlarınız için çok teşekkürler

    YanıtlaSil
  16. Et marine etme ile ilgili bilgilere benimde ihtiyacım var sanırım :))

    YanıtlaSil
  17. güzel bir etkinlik paylaşım için teşekkürler sevgiler

    YanıtlaSil