malzemeler
150gr.margarin
1,5 su bardağı un
1,5 su bardağı şeker
1litre süt
1paket vanilya
100gr.hindistan cevizi
1 su bardağı badem
bir tencerede margarini eritin un koyup unun kokusu gidene kadar kavurun üzerine süt, şeker, vanilya ekleyip muhallebi kıvamına gelene kadar devamlı karıştırarak pişirin kaynamaya başlayınca ocaktan alın büyük bir borcam tepsinin içine Hindistan cevizi serpin muhallebiyi ince bir şekilde tepsiye dökün ılınınca buzdolabına koyun soğuyan muhallebiyi geniş kenarından ince şeritler halinde kesin kesilen şeritleri ortadan ikiye bölün ve rulo sarın lokumlrı Hindistan cevizine bulayın üzerine badem koyun servis tabağına dizin
4 Haziran 2015 Perşembe
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Bayılırımmm :) Ellerine sağlık ♥
YanıtlaSilsüpermiş, elinize sağlık
YanıtlaSilçok leziz görünüyor elinize sağlık..
YanıtlaSilEllerinize sağlık... Nefis görünüyor.. Ben d elokuma bayılırım zaten...:)
YanıtlaSilelinize sağlık güzel paylaşım olmuş. sevdiğim bir lokumdur. :d
YanıtlaSilhttp://microsoftteknolojileri.blogspot.com/
Elinize sağlık çok severim..
YanıtlaSilBunu bi keresinde bende yapmıştım ve acemi şansı olmuş güzel olmuştu =D
YanıtlaSilBu yorum yazar tarafından silindi.
YanıtlaSilBukadar kolay oldugunu bilmiyordum valla şahane görünüyorlar ellerine sağlık ;)
YanıtlaSilAbimin eşinin klasik tariflerinden biridir bu. İlk kez de onda yemiştim, çok güzel oluyor. Ellerine sağlık:)))
YanıtlaSilEllerinize sağlık :)
YanıtlaSilteşekkür ederim arkadaşlar
YanıtlaSilEllerinize sağlık.
YanıtlaSilAma diyet yapmaya çalışıyorum :((
YanıtlaSilHindistan cevizli tatlılara bayılıyorum,bu da oldukça güzel görünüyor :)
YanıtlaSilÇok sevdiğim bir lezzet,ellerinize sağlık.
YanıtlaSilLokum lokum :) ohh ellerine sağlık.
YanıtlaSilÇok pratik bir tarif, elinize sağlık.
YanıtlaSilÇok pratik bir tarif, elinize sağlık.
YanıtlaSilçok da pratikmiş ellerinize sağlık:)
YanıtlaSilMüthiş, ellerinize sağlık ;)
YanıtlaSilteşekkürler
YanıtlaSilEmeğine sağlık :)
YanıtlaSilçok severim ama,nedense sarma kısmı olmuyor rulo yapamıyorum elinize sağlık
YanıtlaSiltepsiye ince dökmek gerekiyor kalın olunca sarılmıyor
SilSaray lokumu en sevdiklerimden. Ellerinize sağlık. :)
YanıtlaSilÇok severim ama kıvamını tutturamıyorum bir türlü, elinize sağlık, sevgiler...
YanıtlaSilEllerinize sağlık
YanıtlaSilellerine sağlık canım.sevgiler.
YanıtlaSilEn sevdiğim (:
YanıtlaSilBenim gibi tatlı delileri için iş harikaaa bir görüntü :)
YanıtlaSilOlsada yesek ellerinize sağlık :)
YanıtlaSilteşekkür ederim
YanıtlaSilHarika görünüyor elinize sağlık.
YanıtlaSilteşekkür ederim
Silof nası canım çekti ya :) çok severim. elinize sağlık. Nereden aklınıza geliyor bu kadar tarif :D
YanıtlaSildenemediğim okadar çok tarif varki deneyip beğendimi burda paylaşıyorum
YanıtlaSilahh benim de öyle,,elimde o kadar çok döküman var kii..ama zaman olmuyor..mutfak aşıkları..) elinize sağlık..selam ve sevgiler
YanıtlaSilHem kolay, hem leziz. Ellerinize sağlık :))
YanıtlaSilLokum nefis görünüyor,yapması da oldukça pratik.Ellerinize sağlık :)
YanıtlaSilHindistan cevizini sadece bu lokumda yiyebiliyorum, o kadar severim saray lokumunu.
YanıtlaSilYapımı da çok zor görünmüyor deneyebilirim ben de.
Ellerinize sağlık:)
evet çok kolay
SilTatlıyı çok severim zaten.Ellerine sağlık.
YanıtlaSilçok sağolun
YanıtlaSilAy çok severim. Siz de mükemmel yapmışsınız. Elinize sağlık
YanıtlaSilTesekkurler
YanıtlaSilçok severim,nette gördüğüm bir tarifi denedim ama beğenmedim,bir de sizinkini deneyeyim çünkü güzel görünüyor..ellerinize sağlık
YanıtlaSildeneyin derim güzel oldu
YanıtlaSilEllerinize sağlık.Çok leziz görünüyor :)
YanıtlaSilEllerinize sağlık.Çok leziz görünüyor :)
YanıtlaSilsağolun filiz hanım
YanıtlaSilPratik tarifleri çok seviyorum. Elinize sağlık.
YanıtlaSilPratik tarifleri çok seviyorum. Elinize sağlık.
YanıtlaSil