Pandispanya için
1 kutu pandispanya un
3 yumurta
8-10 yemek kaşığı su
1 çay bardağı öğütülmüş antep fıstığı
krema için
birbuçuk su bardağı süt
4 çay kaşığı neskafe
1 paket vanilinli pasta kreması
40 gr. çikolata rendesi
üzeri için
2 yemek kaşığı antep fıstığı
rende çikolata
yapılışı
Pandispanya ununu yumurta ve suyla 7-8 dakika çırpın bir çay bardağı antep fıstığını ilave edin karıştırın.26 cm.çapındaki kalıba dökün önceden ısıtılmış fırında 160 derecede pişirin.Soğutup enlemesine ikiye bölün.
Kreması için
Sütü ılıtın içinde neskafeyi eritin ve buzdolabında soğutun sonra bu sütle pasta kremasını çırpın pandispanyanın alt katına neskafeli kremadan sürün çikolata rendesi serpin ikinci patı kapatın pastanın tamamına krema sürün üzerini antep fıstığı ve çikolata ile süsleyin
isim çok zor aklımda kalmaz ama görüntü kalacak,
YanıtlaSilbirde yesem hiç unutamam herhelde eline sağlık
Ellerine sağlık çok güzel görünüyor...
YanıtlaSilSevgiler,
Evren
sağolun yine beklerim
YanıtlaSilçok güzel görünüyor ellerine sağlık deneyip tadına da bakmak lazım..
YanıtlaSilohhh harika eline sağlık....
YanıtlaSilSanki kolay bir pasta gibi ama degisik gorunuyor..ellerinize saglik diyorum..
YanıtlaSilnescafe pastalara çok yakışıyor.
YanıtlaSilellerine sağlık.