16 Nisan 2012 Pazartesi
UMAÇ ÇORBASI
Malzemeler
4 su bardağı su
1 su bardağı un
2 domates veya biraz salça
1 küçük kuru soğan
1yemek kaşığı tereyağı
nane
karabiber
tuz
Tencerede yağ ve soğanı kavurun domatesi ilave edip pişirin su koyun kaynatın. Bir tabağın içine unu dökün biraz suyla hamur yapın. Hamurları kaynayan suyun içine elinizle ovalayarak atın tuz karabiber ekleyip hamurlar pişene kadar kaynatın pişince üstüne nane koyun. Bu tarifi çorbalarımız etkinliği için çaçaron blog a gönderiyorum
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
guzel corbasi
YanıtlaSilmari
çok lezzetli görünüyor canım.ellerine sağlık.sevgiler.
YanıtlaSilÇok leziz görünüyor. Ellerine sağlık tatlım. Sevgiler...
YanıtlaSilellerıne sağlık canım bu corbayı halam oyle guzel yapar kı anlatamam senınkı de nefıs gorunuyor ama malzeme ve yapılışlar farklı sevgıler gonderıyorum
YanıtlaSilCanım,
YanıtlaSilellerine sağlık. Nefis görünüyor. Çok lezzetli bir tarif olmuş.
Sevgiyle kal.
ellerine sağlık canım sevgiler...
YanıtlaSileline sağlık....çorba deyince akan sular durur ben bunu beyaz yaparım ...ve ananemden öğrenmiştim....eline sağlık canım
YanıtlaSilBU GÜZEL TARİF İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..YAYINLADIM ..SEVGİLER..
YanıtlaSilEvett uzun amandır bu çorbanın yapılışını merak ediyordum hay aklım benim açıp bilgisayara sorsana sen:) küçükken ninem yapardı halen tadı damağımda,ellerine sağlık,birde bayat ekmek doğrardık süper olurdu,eski günler:(
YanıtlaSilEllerinize sağlık :) Nefis görünüyor...
YanıtlaSil