2 Nisan 2010 Cuma

kestaneli çikolatalı pasta




malzemeler






5yumurta






90gr.un





75gr.şeker





12gr.pasta katkısı





yarım kahve fincanı su





vanilya










hepsini mikserde kabarana kadar çırpın yağlı kağıt yayılmış tepsiye dökün 175derecede 10-15 dakika kadar pişirin






kreması için



500gr.süt



4yumurta sarısı



100gr şeker



20gr.un



20gr.nişasta



150gr.bitter çikolata






arasına koymak için



damla çikolata



kestane şekeri






kremanın hazırlanışı



şeker ,un,nişasta ve yumurta sarılarını çırpıp sıcak süte karıştırarak ekleyin kaynayınca içine bitter çikolatayı koyun çikolata eriyinceye kadar karıştırın soğutun.



pandispanyayı 3 parçaya kesin aralarına krema ,damla çikolata, kestane şekeri koyun



hepsi bitince üzerini süsleyin










1 yorum:

  1. Canım buluşmamıza verdiğin güzel katkılarına gönül dolusu teşekkürlerrr.Kocaman öpüyorum..Sevgilerrrrrr....

    YanıtlaSil