Malzemeler
4 adet kare milföy hamuru
2 havuç
2 kabak
100 gr. bezelye
150 gr.mantar
1 kuru soğan
50 gr. margarin
2 yumurta
tuz
karabiber
Havuç ve kabağı soyup küp küp doğrayın sonra havuç kabak ve bezelyeyi yumuşayıncaya kadar haşlayıp süzün.Soğanı küçük küçük doğrayın yağı tavaya koyun biraz kavurun mantarları kesip ilave edin biraz karıştırın sebzeleri ilave edin tuz karabiber ekleyin sebzeler pişince ocaktan alın.
Milföy hamurunu merdane ile biraz açarak genişletin ortasına sebze karışımını koyup bohça gibi kapatın tepsiye dizip üzerine çırpılmış yumurta sarısı sürüp çörek otu serpin önceden ısıttığınız fırında 170 derecede üzeri kızarıncaya kadar pişirin
Ellerinize sağlık.. Milföy hamuru ile yapılan her şey bir başka güzel oluyor...
YanıtlaSilSevgiler...:)
teşekkür ederim
SilBenim oğlanlara satamam malesef bunu ben...
YanıtlaSilbenim oğlumda yemiyor :)
SilHiç fena değil özellikle de sebze severler için:)
YanıtlaSilteşekkürler
SilTalaş böreğini hep kıymalı gördüğüm için hiç sevmem ama bu olabilir
YanıtlaSilBenim gibi vejetaryenler için harika bir seçenek :) Ellerinize sağlık ♥
YanıtlaSilevet bizim gibi vejetaryenler için güzel seçenek
SilMilföyle de çok pratik oluyor herşey :))
YanıtlaSilbayılırım ellerinize sağlık
YanıtlaSilHem pratik hem de çok lezzetli bir tarif olmuş.
YanıtlaSilTalas Böreğini Çok Severim Ellerinize sağlık :)
YanıtlaSilEllerinize sağlık :)
YanıtlaSil