Malzemeler
1 su bardağı çırpılmış krema
1 ve 2/3 su bardağı süt
115 gr.sütlü çikolata
2 yemek kaşığı kakao
4 yemek kaşığı irlanda viskisi veya badem şurubu
süsleme için
krem şanti ve çikolata
yapılışı
Kremanın yarısını el mikseriyle çırpın.İyice katılaşıp şekil alacak yoğunluğa gelene kadar devam edin.Sütü ve çikolatayı bir tencereye alın kısık ateşte çikolata eriyinceye kadar arada bir karıştırarak hafifçe ısıtın kakaoyu ekleyin kaynamaya başlayınca ocaktan alın.Kalan krema ve badem şurubunu ilave edip karıştırın.Önceden ısıttığınız servis bardaklarına paylaştırın krema ve kremşantiyi
karıştırıp bardakların üzerine sıkın süsleyin
merhaba canım ben uzun bir ara verdikten sonra döndüm...sen bıraktıgım yerdesin harika pastalar yapmışssın.eline sağlık bu içeceği deneyeceğim dışarda da içerim...sevgiler.banada gel...yeni bir işim daha var.
YanıtlaSil