17 Ocak 2016 Pazar

Tuzlu kurabiye

Malzemeler
250 ml.krema
1 yumurta akı
yarım çay bardağı sıvıyağ
1 paket kabartma tozu
tuz
aldığı kadar un

Yumurtanın akını az tuz ile karbeyaz olana kadar çırpın diğer malzemeleri ekleyip yoğurun  hamurdan küçük parçalar koparıp elinizde yuvarlayın tepsiye dizip 180 derece fırında 20- 25 dakika  pişirin

11 yorum:

  1. Kremanın tadıyla birleşince nefis olduğuna eminim. Ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
  2. bunu şekerli hindistan cevizli yapınca da güzel olur =)

    YanıtlaSil
  3. krema bildiğimiz ekşi kremalar değil mi harika olur onunla sanıyorum denesem mi acaba..

    YanıtlaSil
  4. Eminim tadı muhteşemdir ama tatlı niyetiyle ısırınca tuzlu olması nasıl bir duygu olur diye de düşünmedim değil... Ellerinize sağlık...
    http://fincanteyze.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  5. Ne ilginç bir tarif.. Ellerinize sağlık..Çok beğendim..

    YanıtlaSil
  6. Nefis görünüyor, elinize sağlık...

    YanıtlaSil
  7. Merhaba, blogunuzu yeni keşfettim. Bende aşçılık okuyorum. Yemekten ziyade böyle kurabiyeleri, tatlıları daha çok seviyorum. Ellerinize sağlık. Takipteyim bende beklerim :)

    YanıtlaSil