Malzemeler
250 ml.krema
1 yumurta akı
yarım çay bardağı sıvıyağ
1 paket kabartma tozu
tuz
aldığı kadar un
Yumurtanın akını az tuz ile karbeyaz olana kadar çırpın diğer malzemeleri ekleyip yoğurun hamurdan küçük parçalar koparıp elinizde yuvarlayın tepsiye dizip 180 derece fırında 20- 25 dakika pişirin
17 Ocak 2016 Pazar
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Kremanın tadıyla birleşince nefis olduğuna eminim. Ellerinize sağlık...
YanıtlaSilbunu şekerli hindistan cevizli yapınca da güzel olur =)
YanıtlaSilkrema bildiğimiz ekşi kremalar değil mi harika olur onunla sanıyorum denesem mi acaba..
YanıtlaSilEminim tadı muhteşemdir ama tatlı niyetiyle ısırınca tuzlu olması nasıl bir duygu olur diye de düşünmedim değil... Ellerinize sağlık...
YanıtlaSilhttp://fincanteyze.blogspot.com.tr/
Ellerinize sağlık...
YanıtlaSilNe ilginç bir tarif.. Ellerinize sağlık..Çok beğendim..
YanıtlaSilteşekkürler
YanıtlaSilNefis görünüyor...
YanıtlaSilNefis görünüyor, elinize sağlık...
YanıtlaSilteşekkür ederim
YanıtlaSilMerhaba, blogunuzu yeni keşfettim. Bende aşçılık okuyorum. Yemekten ziyade böyle kurabiyeleri, tatlıları daha çok seviyorum. Ellerinize sağlık. Takipteyim bende beklerim :)
YanıtlaSil