20 Ekim 2015 Salı
Gastro Akademide bir workshop günü
Geçtiğimiz haftalarda Gastro Akademi'nin davetiyle biz blogger kızlar toplandık. Makarna ve çikolata workshoplarından tanıdığım şefimiz Bülent Çalışkan ile et marine etme, pişirme teknikleri, soslar derken o lezzetlerin arasında güneşi batırdık.
Tadım derseniz; vejeteryanım, ağzıma sürmem ama arkadaşların suratından ne kadar lezzetli olduğu rahatça okunuyordu. Ben yiyemiyorum belki, artık tatlarına bakma sırası benim şanslı misafirlerimde.
detaylı bilgi için http://www.gastroakademi.com.tr/
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Esim orda olsaydı hepsini siler süpürürdü:)
YanıtlaSilEsim orda olsaydı hepsini siler süpürürdü:)
YanıtlaSilGüzel bir etkinlikmiş.
YanıtlaSilevet güzeldi
SilEdindiğiniz deneyimlerle ortaya harika lezzetler çıkaracağınıza eminim. Ellerinize sağlık...
YanıtlaSilKüfür gibi geliyordur size ama onlar yenmez mi yaa:')
YanıtlaSilKüfür gibi geliyordur size ama onlar yenmez mi yaa:')
YanıtlaSil:))
SilÇok şanslısınız :)Ne güzel bir etkinliğe katılmışsınız.
YanıtlaSilteşekkürler
SilÇok şanslısınız :)Ne güzel bir etkinliğe katılmışsınız.
YanıtlaSilçok lezzetli görünüyor hepsi :-))
YanıtlaSilahh ahh nasıl yenirdi onlar :)
YanıtlaSilBunları yapıp da yiyememek çok fena. Ama etkinlik nefis. Yiyen arkadaşlarınıza da afiyet olsun.
YanıtlaSilFaydalı bir etkinliktir olmuştur eminim...
YanıtlaSilEt yemiyorsunuz ama nasıl lezzetli et pişirilir konusunda işin mutfağından ders aldınız. Siz pişirin bizler yeriz :) Sevgiler... http://bizimmutfakdan.wordpress.com/
YanıtlaSilYiyenlere afiyet olsun :)
YanıtlaSilah eti o kadar seviyorum ki ... size zor olmuştur ama orda olmak isterdim:)
YanıtlaSilbenim için güzel bir deneyim oldu :))
Silgüzel yorumlarınız için çok teşekkürler
YanıtlaSilEt marine etme ile ilgili bilgilere benimde ihtiyacım var sanırım :))
YanıtlaSilgüzel bir etkinlik paylaşım için teşekkürler sevgiler
YanıtlaSilGüzel bir gün olmuş (:
YanıtlaSilteşekkür ederim
YanıtlaSil